Om oss

VoldenTollefsen – din rørlegger siden 1876. Vår filosofi er å gi deg som kunde profesjonelle råd og personlig oppfølging – fra første møte til siste finjustering.

VoldenTollefsen teller i dag 35 ansatte fordelt på tre avdelinger. Hovedkontoret vårt ligger i Egersund. Du finner oss også i Sokndal og på Varhaug.

Vi er godkjent våtromsentreprenør og har sentralgodkjenning. Vi har ansatte med mesterpapirer og svennebrev. Du kan derfor være trygg på at vi har høy fagkunnskap og godt håndverk. Handler du hos oss tilbyr vi god service og gode løsninger.

Trenger du rørlegger, hjelper vi deg, enten det dreier seg om bolig, industri eller landbruk.

Historien til Volden Tollefsen AS går helt tilbake til 1876. Da så Karl smed muligheten til å begynne med et helt nytt fag. Det første tilholdsstedet var i Jernbanegata, og navnet Tollefsen ble etter hvert et kjent begrep i byen.

  • 1975: J. Tollefsen AS flytter til Eie hvor bedriften holder til i dag. 1980: Selskapet åpner en avdeling i Sokndal, ledet at Vidar Volden. Han startet som lærling hos J. Tollefsen AS seks år tidligere.
  • 1986: Vidar Volden satser på egen bedrift og etablerer Volden Rør AS.
  • 2011: J. Tollefsen AS og Volden Rør AS fusjonerer, og det nye navnet blir Volden Tollefsen AS. Vidar Volden blir største eier. Butikkene i de to kommunene opprettholdes.
  • 2018: VoldenTollefsen AS starter opp avdelingen på Varhaug.
  • 2020: Christer Volden tar over som daglig leder i VoldenTollefsen AS.
  • 2023: VoldenTollefsen AS og Mæland Rør AS går sammen og etablerer det nye selskapet Aureka AS. Christer Volden er konsernsjef og Kjell Inge Mæland er styreleder. De to selskapene vil fortsatt operere uavhengig.
Skroll til toppen