Om oss

Historien til Volden Tollefsen AS går helt tilbake til 1876. Da så Karl smed muligheten til å begynne med et helt nytt fag. På den tiden var helsa til innbyggerne i Egersund i fare på grunn av forurenset drikkevann, og et vannverk ble etterhvert etablert. Det var i denne forbindelse at Karl etablerte et rørleggerfirma. Det første tilholdsstedet var i Jernbanegata, og navnet Tollefsen ble etterhvert et kjent begrep i byen. 

I dag har vi tre butikker; en i Egersund, en i Sokndal og en i Varhaug.

Gjennom vår tilknytning til Varme & Bad, er vi en del av Norges eneste landsdekkende rørleggerkjede for privat- og bedriftsmarkedet. Det betyr at vi har relevant erfaring og riktig kompetanse til å utføre alt fra enkle serviceoppdrag til sammensatte totalprosjekter. 

Vår filosofi er å gi kunden profesjonelle råd og personlig oppfølging - fra første møte til siste finjustering. Fordi vi innehar alle nødvendige godkjenninger, kan du også være trygg på at jobben blir utført av kvalifiserte fagfolk. Dermed er du alltid garantert vanntett kvalitet!

Karl smed

Karl fikk etterhvert sønnen Johannes, som igjen fikk en sønn ved navn Jahn Birger. I dag er Mette Tollefsen generasjon. Hun var daglig leder den første tiden i Volden Tollefsen AS, men har de senere årene jobbet i VB sentralt.

Historikk

1975: J. Tollefsen AS flytter til Eie hvor bedriften holder til i dag.

1980: Firmaet åpner en avdeling i Sokndal, ledet at Vidar Volden. Han startet forøvrig som lærling hos Tollefsen seks år før dette.

1986: Vidar Volden satser på egen bedrift og etablerer Volden Rør AS

2011: De to firmaene fusjonerer og det nye navnet blir Volden Tollefsen AS. Vidar Volden blir største eier. Butikkene i de to kommunene opprettholdes.